Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Íme egy karizmatikus beszéd
  2008-08-31 21:39:45, vasárnap
 
  Íme egy karizmatikus beszéd

Miután érezhetően egyre jobban nyomaszt mindenkit a parlamenti képviselők passzivitása és alkalmatlansága, úgy gondoltam egy üdítő színfoltként nézzük meg Dennis Kucinich demokrata képviselő felszólalását. Elhangzott 2008 Augusztus 26.-án a Demokrata Párti Konvención.

(Magyar nyelvű fordítással!)

http://eduardorozsaflores.blogspot.com/2008/08/me-egy-karizmatikus-beszd.html




2008. augusztus 30.
Íme egy karizmatikus beszéd
.
Miután érezhetően egyre jobban nyomaszt mindenkit a parlamenti képviselők passzivitása és alkalmatlansága, úgy gondoltam egy üdítő színfoltként nézzük meg Dennis Kucinich demokrata képviselő felszólalását. Elhangzott 2008 Augusztus 26.-án a Demokrata Párti Konvención.

Rep. (D-OH) Speaks to the DNC



Szervusztok Demokrata társak! Készen vagy Novemberre?
Demokrata társaim, gyerünk a Választásra ... ez Választási Nap, 2008.
És mi Demokraták ébresztőt kiáltunk Amerikának.

Ébredj Amerika! 2001-ben az olajcégek, a háború vállalkozói és a neokon mágusok zsákmányukba ejtették a gazdaságot és 4 billió dollár nem produktív költséggel emelték a nemzeti adósságot. Mi most négyszer többet fizetünk a védelmi erőkre, háromszor többet az üzemanyagért és a fűtőanyagért, és kétszer annyit az egészségügyre.
Amerikaiak milliói vesztették el állásaikat, otthonaikat, az egészségi ellátásukat, a nyugdíjjaikat. Billiónyi dollárt fizetünk kölcsönpénzből egy szükségtelen háborúért.
Tízmilliárdok készpénzben és fegyverekben változtak levegővé, a csapataink és ártatlan Irakiak életének árán, amíg az elnök összes olajmágnásai belemanővereztek bennünket az Iraki olaj elrablásáért.
Kölcsönvett pénz Iraki, Afganisztáni és Pakisztáni hidak lebombázásáért - de nincs pénz a saját hídjaink újjáépítésére.
Pénz egy éles háborút elindítani Iránnal - de most már van mégegy hidegháborúnk az Oroszokkal,
És közben az Amerikai gazdaság egy Orosz ruletté változott.
Most, ha volna egy Olimpikon a félrevezetésben, a rosszul vezetésben és kisajátításban, akkor ez az adminisztráció elvinné az aranyat!
Világrekordok a nemzeti és nemzetközi jogok megsértésében.
Ők még négy évet akarnak a testvéreink elidegenítésének folytatásában, elkölteni a gyermekeink örökségét, és ürességgé tenni a gazdaságot. Nem engedhetünk meg még egy Republikánus adminisztrációt.

Ébredj Amerika!

A biztosító társaságok rávetették magukat az egészségügyre.

Ébredj Amerika!

A gyógyszeripari társaságok átvették a gyógyszerárak irányítását.

Ébredj Amerika!

A spekulánsok befészkelték magukat a Wall Street-en!

Ébredj Amerika!

Ők akarnák a mi Társadalombiztosításunkat is.

Ébredj Amerika!

A multinacionális korporációk átvették az üzletpolitika irányítását, az üzemek sorra bezárnak, a jól fizető állások elvesznek.

Ébredj Amerika!

Mi Irakba az olajért mentünk. Az olajcégek többet akarnak! Egy Iráni háború 10$ per gallon üzemanyagárat jelentene.

Az olaj adminisztrációja, többet akarna fúrni még, a te zsebedben.

Ébredj Amerika!

Azok a háborús vállalkozások többet akarnak. Az Iráni háború 5-10 billió dollárba kerülne.
Most, ez az adminisztráció lehallgathatja a telefonjainkat - de nem tudja lehallgatni az alkotó szellemünket.
Ők meg tudják nyitni a leveleinket, de nem tudják megnyitni a gazdasági lehetőségeket.
Ők nyomon tudják követni minden mozgásainkat, de elvesztették a gazdaság nyomon követését, amikor az élelmiszerárak, üzemanyagárak és a villamosenergia ugrásszerűen emelkednek.
Most, ők ügyesen játszottak a 9/11-et követő félelmeinkkel, és megengedték a keveseknek hogy profitáljanak a sokak költségére.
Mi mindennap megkapjuk a "narancs színű" vészjelzést - amíg az olajcégek, a biztosító társaságok, a spekulánsok, a háború vállalkozói - zöld jelzést kapnak.

Ébredj Amerika!

Ez most nem egy jobbról balra történő elmozdulásnak a felhívása.
Hanem ez a felhívás neked a lentről felfele irányban történő elindulásra szólít!

Fel a dolgozók jogaival!

Fel a jövedelmezéssel!

Fel a tisztességes kereskedelemmel!

Fel a milliónyi jólfizető állások létrehozásának, hídjaink újjáépítésének, a vízrendszerünknek, a csatornarendszerünknek, a kikötőinknek.

Fel a milliónyi fenntartható energiában álló munkahelyek létrehozásának, amivel az energia költségeinket csökkenteni tudjuk, a szénkibocsátásainkat csökkenteni tudjuk és a környezetünket meg tudjuk kímélni.

Fel az egészségüggyel mindenki számára!

Fel az oktatással mindenki számára!

Fel a lakástulajdonlással!

Fel a nyugdíjba vonuláskor járó kedvezményekkel!

Fel a békével!

Fel a jóléttel!

Fel a Demokrata Párttal!

Fel Obama-Biden-el!

Ébredj Amerika! Ébredj Amerika! Ébredj Amerika!

----- * -----

Meg kell hagyni, hogy ez a fickó Obamánál sokkal jobb! A demokraták jobban jártak volna ha őt választják Obama helyett.

A helyzet pikantériája, hogy nemcsak a demokraták között, de még a republikánusok között is volt egy igazmondásáról híres elnökjelölt, ráadásul ezek így ketten még nyíltan is támogatták egymást.
( http://www.youtube.com/watch?v=Bc5MW8NvmpQ ) No nem a cinkosságban mint a mieink! Mindkettő komoly ellenállást tanúsít a jelenlegi pénzhatalom ellen (IGEN, VAN ILYEN IS!!!), ezért ők igencsak fekete lónak minősülnek.

Egyszóval nincs 100%-os garancia soha, hogy egyszer ne kerüljenek ilyenek is a hatalomba.


http://eduardorozsaflores.blogspot.com/

Denis Kucinich az egyetlen aki nem feküdt le a cion AIPAC bandának, ezért nem lehetett belőle soha elnök jelölt. REMEK EMBER.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elidegenítésének, adminisztrációja, belemanővereztek, villamosenergia, alkalmatlansága, jövedelmezéssel, kereskedelemmel, adminisztrációt, multinacionális, félrevezetésben, kedvezményekkel, republikánusok, lebombázásáért, igazmondásáról, egészségüggyel, kölcsönpénzből, létrehozásának, környezetünket, újjáépítésének, kisajátításban, lehallgathatja, telefonjainkat, élelmiszerárak, gyógyszeripari, adminisztráció, költségeinket, üzemanyagárat, gyógyszerárak, üzletpolitika, vállalkozások, felszólalását, egészségügyre, félelmeinkkel, profitáljanak, újjáépítésére, elmozdulásnak, karizmatikus beszéd, parlamenti képviselők, üdítő színfoltként, háború vállalkozói, neokon mágusok, nemzeti adósságot, védelmi erőkre, egészségi ellátásukat, szükségtelen háborúért, elnök összes, saját hídjaink, éles háborút, rosszul vezetésben, adminisztráció elvinné, testvéreink elidegenítésének, gyermekeink örökségét, Dennis Kucinich, Demokrata Párti Konvención, Szervusztok Demokrata, Választási Nap, Ébredj Amerika, Wall Street-en, Demokrata Párttal, ILYEN IS, Denis Kucinich, REMEK EMBER,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Viharban csak az a fa marad ál...  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Ahogy emelkedik a rezgés...  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Naplemente  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Szép estét  György napra  Aki szeret, annak senki sem id...  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Április 22. a Föld napja,  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Beney Zsuzsa - Sirató  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Emberként automatikusan értéke...  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muratáj  Az embernek a társa: hiányzik.  Gondolatok az életről és szere...  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Két ember becsülete  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Irgalom és ítélet  Alakot vált...  Esti kép  Alvó cica  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  György napra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
karizmatikus beszéd, parlamenti képviselők, üdítő színfoltként, háború vállalkozói, neokon mágusok, nemzeti adósságot, védelmi erőkre, egészségi ellátásukat, szükségtelen háborúért, elnök összes, saját hídjaink, éles háborút, rosszul vezetésben, adminisztráció elvinné, testvéreink elidegenítésének, gyermekeink örökségét, biztosító társaságok, gyógyszeripari társaságok, gyógyszerárak irányítását, spekulánsok befészkelték, multinacionális korporációk, üzletpolitika irányítását, üzemek sorra, olajért mentünk, olajcégek többet, olaj adminisztrációja, háborús vállalkozások, adminisztráció lehallgathatja, alkotó szellemünket, gazdasági lehetőségeket, gazdaság nyomon, villamosenergia ugrásszerűen, keveseknek hogy, sokak költségére, jobbról balra, felhívás neked, lentről felfele, dolgozók jogaival, tisztességes kereskedelemmel, milliónyi jólfizető, milliónyi fenntartható, energia költségeinket, egészségüggyel mindenki, oktatással mindenki, nyugdíjba vonuláskor, fickó Obamánál, demokraták jobban, helyzet pikantériája, demokraták között, republikánusok között, igazmondásáról híres, cinkosságban mint, jelenlegi pénzhatalom, cion AIPAC, elidegenítésének, adminisztrációja, belemanővereztek, villamosenergia, alkalmatlansága, jövedelmezéssel, kereskedelemmel, adminisztrációt, multinacionális, félrevezetésben, kedvezményekkel, republikánusok, lebombázásáért, igazmondásáról, egészségüggyel, kölcsönpénzből, létrehozásának, környezetünket, újjáépítésének, kisajátításban, lehallgathatja, telefonjainkat, élelmiszerárak, gyógyszeripari, adminisztráció, költségeinket, üzemanyagárat, gyógyszerárak, üzletpolitika, vállalkozások, felszólalását, egészségügyre, félelmeinkkel, profitáljanak, újjáépítésére, elmozdulásnak, világrekordok, megsértésében, hidegháborúnk, lehetőségeket, folytatásában, üzemanyagárak, nyugdíjjaikat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.